Hoeveel kinderen wil jij?


#1

Wij zijn benieuwd naar het aantal kinderen dat jullie wensen cq willen.


#2

Ik moet eerlijk zeggen dat ik zeer gelukkig ben met onze 2 meiden, maar ik ken ook een gezin dat heeft 1 kindje maar ze willen er zo graag nog 1 bij, maar dat moet via de medische molen. Ik snap hun kinderwens heel goed want 1 is ook maar alleen. Ik wens deze mensen dan ook alle steun en liefde van de wereld toe, want ze verdienen het heel erg!!!


#3

Ik heb nu een zoontje van 5,5 maand maar over 2 jaar ongeveer willen we beginnen (als het lukt) met de tweede. En daarna moet de 3 komen. Lijkt me heerlijk een groot gezin. Ik zelf heb een oudere zus. Moet zeggen is ook heel gezellig maar meer zielen is meer vreugde. En dan kijk ik naar als ze volwassen zijn en met aanhang en kinder komen. Gezellig allemaal bij elkaar met de kerstdagen.

Groetjes van Diana


#4

#5

ikwil er kinderen

2


#6

We hebben er nu eentje, net 3 jaar geworden. We zouden er nog wel graag eentje willen krijgen, maar bij Shannen verliep de zwangerschap een beetje problematisch en ze heeft een slechte start gehad. Dit heeft met name bij mijzelf, maar ook bij mijn vriend maar die gaat er wat makkelijker mee om, er behoorlijk ingehakt en we zijn ontzettend bang voor nog zo´n zwangerschap en durven op dit moment het nog niet aan om aan de tweede kindje te gaan denken. Maar voor onze dochter zou ik het erg leuk vinden als we ooit nog een tweede kindje zouden mogen krijgen.


#7

Ik heb voor twee gestemd omdat ik er twee heb, maar hoewel ik dolblij ben met mijn jochie was hij niet gepland.Mijn dochter is al 15 jaar en ik ging echt genieten van mijn vrijheid toen blijk ik zwanger te zijn...

Dus eigenlijk was ik voor 1 kind gegaan, maar ben nu superblij met mijn tweede, niet te spreken van mijndochter, die altijd al een broertje of zusje wou :)


#8

ik heb nu 1 zoon van 2 jaar en we zijn bezig voor een 2de.

wil er maar 2.


#9

ik wil er twee  zeer graag een jongen en een meisje ik ben 13 jaar ik ler voor kinderverzorgster want kinderen vind ik lief en leuk ik kan geen kind zien wenen ik troost hen weer keer en keer

annelien van ieper


#10

Mijn gevoel zegt dat ik er best nog 1 zou willen. Ik heb er nu twee. Maar door mijn gezondheid probeer ik verstandig te zijn en mijn verstand te laten winnen van mijn gevoel. Want mijn verstand zegt niet doen.

 


#11

heel graag 2 willen hebben. Maar ja..we moeten nog maar afwachten of de natuur ook mee wil werken natuurlijk.

 

Groeten,

Mary


#12

4


#13

Wij wilde eigenlijk voor ons trouwen graag 2 kinderen,

lekker standaard na twee goede zwangerschappen begon het bij mij toch wel te kriebelen en besloten we nog maar voor een derde te gaan. na de derde zou me man zich laten sterriliseren maar voordat het zo ver was was ik al zwanger van onze vierde  ( ondanks gebruik van de pil)schrik in het begin maar nu ze er is ben ik toch wel heel erg blij dat het zo gelopen is. uit me zelf zou ik nooit gegaan zijn voor 4 kids en dan denk ik vooral aan de praktiche dingen slaapkamers, auto etc. maar  uiteindelijk hebben we er nu dus vier m,j,j,m ik moet wel zeggen dat ik wel blij was dat we van alles al iets hadden want als ik vertelde zwanger te zijn van onze vierde kreeg ik al gauw te horen van o... heb je allemaal jongens of meisjes.


#14

ik heb er eentje nog en ben in verwachting van de 2e maar daarna  zien we wel wat er verder an komt


#15

Ik zou graag 3 kinderen willen. we hebben nu een dochter (5-10-2003) en ik zou graag nog twee kinderen willen. Mijn man houdt het straks liever bij 2, maar daar hebben we het dan nog wel een keertje over, hihihihi


#16

#17

HET LIGT ERAAN, EIGELIJK WILDEN WE HEEL GRAAG 2 KINDJES

MAAR HET PROBLEEM IS DAT IS SINDS MIJN ZWANGERSCAHP VAN JOYCE MET ERGE PIJNEN LOOP IN MN SPIEREN EN GEWRICHTEN

IK MOET BIINNEN KORT NA DE REUMATOLOOG VOOR ONDERZOEKEN, HET IS DUZZ EVEN AFWACHTEN OF IK HET LICHAMELIJK WEL AAN KAN

GELUKKIG HEBBEN WE AL EEN HELE MOIIE MEID MAAR ZOU ER TOCH NOG WEL 1 BIJ WILLEBN

OOK VOOR HAAR LIJKT ME DAT GEWELDIG

LIEFS CISKA


#18

Vorig jaar op kerstavond ben ik de trotse vader geworden van een dochter, Shakira..

Zij is zo'n schatje, ik zou er wel 8 van willen....

Maar 2 of 3 kinderen is voor mij wel genoeg en dan het liefst niet met een te groot leeftijdsverschil....

Nou ja jullie horen het wel als de tweede zich aandient


#19

Wat fijn dat je vriend zo lief is voor je dochtertje, ziet zij hem echt als papa?             Hopelijk krijgen jullie nog een paar schatjes van kinderen erbij. Veel geluk met z'n 3tjes


#20

4