Vakantie dordogne frankrijk


#1
Voor het eerst met de kids naar frankrijk, zelf zijn we al een aantal keer geweest zeer mooi daar rust, ruig, mooie plaatsen.


Nu dus met de kids voor het eerst, we zijn om half 3 s'nachts vertrokken en wat begon in regen, werden onderweg heuse buien, net voor de franse grens heeft Peet het roer overgenomen, behoorlijk noodweer paar keer dat de auto onbestuurbaar leek (aqua planning)
rond 4 uur kwamen we aan op de camping, de kids hebben zich best vermaakt maar zijn het net als wij best zat, dus na het melden, alles in ruimen, bedden op maken, eten en naar bed, de volgende dag , nog wat regen maar tis toch boodschappen dag dus merken we er weinig van.

Zo hebben we veel gezien de grotten van Domme, die Roy vooral erg leuk vind door de naam stalag-tieten en -stalagmieten, dit moest hij tegen iedereen vertellen en zelfs de fransen snapte wat hij bedoelde en lachten smakelijk mee.




Weer heerlijk gewandeld door sarlat, wat een leuk dorpje is dat toch, In rocamadour naar een vogelpark geweest Les Roches des Aigles waar een roofvogelshow werd gegeven en laten ze aasgieren, uilen, valken, de amerikaanse visarend en sinds dit jaar ook papegaaien zien, een show om nooit meer te vergeten, sommige vogels vliegen wel meer dan 1000 meter in de lucht, en met 1 commando komen ze met een duikvlucht naar beneden,aasgieren met een spanwijdte van 2,5m vliegen rakelings langs je heen, 1 woord geweldig...



 





Naar een kasteel geweest,Chateau Bonaguil naar mijn weten dateert  het uit 1271 door een koning .de kids vonden het geweldig en wij ook.







Paar dagen zeer warm geweest 35 graden  dus maar in het zwembad door gebracht en de kids vonden dat nog wel het leukste en waren er niet uit te slaan....




Roy verliefd op zwerfkatje


Jordy maakt zijn huisje schoon hihih



#2

ziet er uit als puur genieten voor jullie! mooie foto's!

 

 

ik moet er niet aan denken om in 10 dagen ook nog allerlei kastelen en stadjes etc te bezoeken... dus ik zou gaan voor het zwembad hahahahahahah