Jonge Gezinnen Beurs


#1

Hey hallo ik denk even vermelden dat hij er weer aan komt ik heb het de vorige keer zo leuk gevonden toen liep ik nog wel rond met bekkeninstab. en een iets te dikke buik en lage bloeddruk maar ik heb genoten.

Er zijn veel workshops en leuke rustige plekjes voor je kindje en die mag gratis mee ik geloof zelf tot 12 jaar. Er wordt van alles georganiseert.

De eerste keer dat ik daar van mezelf naar toe mocht was toen ik nog maar net 10 weken zwanger was. Nog voordat ik bij de verloskundige was geweest kon ik daar al het hartje van Dolf horen ik heb daar gebeld of de vlokkentest goed was verlopen en ja hoor ik hoefde me niet meer in te houden en ik heb er leuke dingen geshopt.  Dit jaar ge ik weer nu niet meer met een dikke buik gevuld met baby (ik heb m nog wel hoor) maar met mijn klene man en mijn lieve vriendin.

Wie weet ben je er ook dan veel plezier ik ga het er in iedergeval maken.

O ja even melden wanneer deze is, is ook wel handig  2 t/m 5 nov. 10.oo tot 17.oo en de entree is 12.50 via de voorverkoop 10, 50 en je krijgt nu een gratis Nijntje CD geloof ik als je via de voorverkoop besteld .kijk maar op www.JongeGezinnen.nl

groetjes Dolfs moeder  Thera


#2

zijn jullie ook geweest? ik vond het dit jaar wat rommelig maar heb wel veel plezier gehad met mijn vriendin.

Alleen de terugreis is wat minder verlopen, 2 uur op de zelde plek in de parkeergarage stilgestaan en niet voor of achteruit kunnen. ER was een ongeluk gebeurt op de ring weg en er stond 17 km file dus geen uitkomen meer aan.

Plus dat ze mijn Quinny hebben ingevet en hij nu nog meer piept dan voorheen daarvoor dank. Ik val nu nog meer op.

Hoor je ergens een kinderwagen piepen dan zou ik het kunnen wezen....

Groetjes van Dolf en zijn moeder.