Mini meet Bieb-Asje + aanhang


#1

Gisterenmiddag rond half 1 waren we er dan, in een limburgs "gehucht" ( :p )  Eerst 2x het huis voorbij gereden, maar toen in de gaten dat je dus onder een poortje door moet en dat dààr dan het ontbrekende huis (nummer) is whahaha :-D

Verslagje + foto's van de mini meet tussen Astrid, Daan, Evianne en Jessin en Bieb, Peet, Stephan en Kaya :)

 

Stephan zag het aquaplay-ding en vond dat natuurlijk errug leuk (voor eventjes, want ik geloof dat het later voor "babies" was, zoals alles momenteel whahaha ;)  


Evianne en Stephan samen in de zandbak.


Eerste "live" ontmoeting tussen Kaya en Astrid :)


Waanzinnig mooi weer, dus onder de parasol in de tuin, heerlijk! (vlnr. As, Peet, Daan)


Kaya bij Daan op schoot. Moekie deed zooooo lief en zacht met Kaya! Om op te vreten gewoon (alletwee hahaha)


 

Die had het wel naar haar zin op het kleed!


 

Hihi, lachen was het, deze "water glijbaan/mat" (of hoe dat ook heet) Helaas deed ie het maar erg kort, maar voldoende voor Steef en Evianne om dikke pret te hebben :) (wij trouwens ook om die typische mannenlogica :p )


Yeah! Rest van de dag "blote billen feest" hahahaha!!


 

Hey, zie mij eens zitten! DIT is wat ik nou altijd al wilde hihi. Jammer genoeg mag het nog niet lang omdat ik natuurlijk nog maar 6,5 maand ben en nog niet los kan zitten etc. Maarre....voor even vind ik dit dus pràchtig! :)


Evianne heeft het mooi bekeken hihi


Astrid was de pasta salade aan het uitdelen. Bennie was er inmiddels ook (rechts)


Nog ff een fotootje vanaf de andere kant. Stephan op de bank naast Bennie, dan Peet en daarnaast Jessin in zijn stoel en van achteren zie je nog Evianne's blonde koppie


Jessin heerlijk aan het kliederen met zijn eten, lekker manneke is het toch :)


Hier moest ik zo om lachen! :) Het was al aardig laat geworden en kids dus best moe. Evianne zat ineens heel rustig en vastbesloten bovenaan de glijbaan met zo'n speelgoed-zaagje in haar hand en Steef kon het bekijken, mocht er niet meer langs, hahahaha!


Laatste foto van gisteren. Kaya nog ff bij Astrid op schoot.


Half uurtje later ofzo, spuugde Kaya 3 kwart van haar fles in 3 grote golven over haarzelf (en mij) heen. We wilde juist eens richting huis gaan (het was al tegen half 9 ofzo) Maar dit ging echt niet, helemaal doorweekt, dus eerst Kaya in bad gedaan :)

Uiteindelijk reden we om 21.00 uur weg, met twee doodvermoeide maar zeer voldane kindjes op de achterbank. Stephan heeft zich geweldig goed vermaakt met Evianne samen (hij vind haar wel ff héél erg leuk hoor, zei hij vanmiddag nog :) ) En ook wij hebben het onwijs gezellig gevonden!  23.00 uur waren we thuis.

Bedankt nogmaals voor jullie gastvrijheid en volgende afspraak is bij ons in ons nieuwe huis ;) (hoewel, dat kan ook in Limburg staan als ik Peet zo hoor whahahaha :p )

P.S. Het is trouwens wel te zien wie de foto's gemaakt heeft hahahaha (zo kom je er dus onderuit....op de foto gaan :-D )