en ik nam mee....

Omdat er vaak onduidelijkheid bestaat over wat wél en wat niét kan op Ikkeben hebben we één en ander samengevat.


Op mijn 17e kwam ik erachter dat ik zwanger was. Lees maar gauw het verhaal, dan zul je zien dat niets onmogelijk is!

Liefs ellen


Op de verjaardag van haar zus Sofie op 16 juni 2010 is geboren onze prachtige Emily.


Brumtaart voor Kaspers 2e verjaardag

Het was weer reuze gezellig! Wat hebben wij ons prima vermaakt.

Hallo tienermoeders,

Ik ben een onderzoek begonnen over aangeboden tienermoederzorg versus
gewensde tienermoederzorg.

Sofie en Victor denken dat ik een foto van ze wil maken maar ondertussen film ik ze.

Mooie foto's van Sofie van 0 tot bijna 7 maanden

Welkom bezoeker!

Ikkeben:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan?
Wachtwoord vergeten?

op zoek / Oproepen

Je lievelingsknuffel verloren of op zoek naar een reserve? Of wil je juist iets aanbieden waar jij toch niets meer mee doet? Laat hier even een berichtje achter en wie weet helpt Ikkeben je het vinden!

(January 16, 2015)
Haihai, Mijn zoontje Max is 6 maanden en 1 week en heeft bijna exact hetzelfde slaap- en voedings ritme als het zoontje van Maaike (Mamajob) destijds. Ik zag namelijk haar indeling staan toen zij dit postte in juli 2008. Ik ben ontzettend nieuwsgierig hoe het met de slaapjes van haar zoon is verder gegaan.
Ik ben op zoek naar kinderen om mee te doen aan een onderzoek naar voorbereidende rekenvaardigheden, exploratiegedrag en motorische ontwikkeling.

heey ik ben mama vn twee hele lieve schatjes, eentje van bijna 15 maanden en eentje van 2 weken, maar ken eigenlijk geen andere mamas in mijn omgeving. woon jij bij mij in de buurt of gewoon ff chatten... wees welkom

groetjes vjéra

mama van sahin en maya

 

(April 6, 2010)
Beste mensen

Voor het glossy magazine kek MAMA ben ik op zoek naar moeders van kinderen tussen de vier en tien jaar oud die graag willen vertellen over de bijzondere gebeurtenis(sen) in hun leven. Het gaat om een aangrijpend, positief verhaal of een verhaal over een heftige gebeurtenis maar dat uiteindelijk wel een positieve uitwerking had. Voorbeelden zijn: een onmogelijke liefdesrelatie en toch gelukt. Twee mensen die na een leven vol ellende elkaar toch gevonden hebben. Een stel dat geen kinderen kon krijgen en er nu toch een heeft. Een kind dat gered is of een kind dat iemand heeft gered. Het mag van alles zijn zolang je er maar de positiviteit van in kunt zien. Wil je jouw verhaal graag delen met de lezers van kek MAMA? Mail dan naar linda@lindadewaart.nl

Hartelijke groet,
Linda de Waart
1-5 | 6-10 | 11-15 | 16-20 | 21-25 | 26-30 | 31-35 | 36-40 | 41-41