en ik nam mee....

Omdat er vaak onduidelijkheid bestaat over wat wél en wat niét kan op Ikkeben hebben we één en ander samengevat.


Op mijn 17e kwam ik erachter dat ik zwanger was. Lees maar gauw het verhaal, dan zul je zien dat niets onmogelijk is!

Liefs ellen


Op de verjaardag van haar zus Sofie op 16 juni 2010 is geboren onze prachtige Emily.


Brumtaart voor Kaspers 2e verjaardag

Het was weer reuze gezellig! Wat hebben wij ons prima vermaakt.

Hallo tienermoeders,

Ik ben een onderzoek begonnen over aangeboden tienermoederzorg versus
gewensde tienermoederzorg.

Sofie en Victor denken dat ik een foto van ze wil maken maar ondertussen film ik ze.

Mooie foto's van Sofie van 0 tot bijna 7 maanden

Welkom bezoeker!

Ikkeben:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan?
Wachtwoord vergeten?

Tips/advies / Wat is jouw tip voor ?

Op zoek naar het middeltje tegen berg? Of hoe krijg ik mijn baby in slaap?Wat moet je een kindje geven voor zijn verjaardag? Lees hier wat anderen hebben gedaan

 
Wat doe je met je kindje op regenachtige dagen?
(September 4, 2010)

hallo allemaal,

ik heb een vraag mijn zoontje van 16 maanden heeft heel erg veel moeite om te poepen hij gaat soms 4 dagen niet. en als hij dan gaat is het kei hard en moet ik hem echt helpen want hij krijst dan alles bij elkaar waar wat logisch is want het doet natuurlijk erg veel pijn maar ik heb alles al geprobeerd wat kan ik doen. kan iemand mij dat vertellen.

gr mama van sam en sil

 

 

 

(March 2, 2010)

Hoi,

Mijn dochter is 6 en zit op gr. 3 . Thuis is ze een gewoon kind met luisteren en enz. Als peuter/kleuteer was ze ook   nooit een lastig kind geweest. Ze ging eerst naar basisschool en ging het prima. Over paar maanden moesten we verhuizen en moest ze naar een andere school. Dan begon het. Ik kreeg te horen dat ze heel vervelend gedrag vertoont op school tegen kinderen enz. Mijn dochter werd een rare manier gesproken door de juf en ook rare staffen. Maar ik dacht dat zo zou moeten om haar beter weg te laten gaan op school. De juf noemde haar latijd "stoute kind, stomme kind en. enz. (Over deze juf zijn er zo veel klachten, hoe ze kinderen behandelt. Maar gebeurt weinig ) Nu zit mijn dochter op groep 3 en de nieuwe juffen hebben van de oude juf een rapport gekregen dat mijn dochter vervelend kind is. Ze volgen gewoon de idee dat mijn kind zo is. Daarover heb ik met hun gesproken. Maar nog steeds hoor ik dat ze vervelend gedrag hanteert op school. Thuis is ze een gewoon lief kind. Ze is heel goed in alles behalve die vervelend gedra zegt de juf. Ik weet echt niet wat ik moet doen? Waarom dat zo komt? Wie kan mij hier mee helpen om er uit te komen?

Bedankt.

Groetjes,  Melani

M V
(February 2, 2009)

Hallo, mijn dochtertje van bijna 16 maanden wil 's ochtends niet meer gaan slapen. Dus proberen we nu het eten wat te verschuiven, en haar rond 12.30 uur naar bed toe te doen. Het gaat niet echt goed helaas. Ze is dan oververmoeid en zo geprikkeld, dat ze niet wil gaan slapen. Ze krijst alles bij elkaar en gaat steeds staan in haar bed. (zelfs met slaapzak aan) Na heel wat tijd en in-uit bed halen geeft ze wel toe, maar het is echt niet leuk zo.

Heeft iemand tips hoe ik haar het beste toch lekker in bed kan krijgen. Ik word er zelf ook erg moe en prikkelbaar van, en dat voelt zij natuurlijk ook. Ik zie ook aan haar dat ze zooo moe is, maar ze geeft gewoon niet toe.

Daarbij krijgt ze ook nog eens behoorlijk wat tandjes door, misschien heeft dat er ook wel mee te maken ? Ik ben eventjes het spoor bijster. xxx

(February 1, 2006)

Beste mensen, Ik weet niet of ik hier goed zit maar ik wil jullie om raad vragen. Mijn kleinzoon van 2,5 jaar heeft regelmatig een dik rood piemeltje, dit is erg pijnlijk en natuurlijk heel zielig voor de kleine. Mijn dochter is al een paar keer naar de huisarts geweest en heeft zalf gekregen. Gisteren kreeg ze weer dezelfde zalf die ze twee keer per dag moet smeren. Het komt echter steeds terug. Wie heeft hier ervaring mee. Ze wil hem wel laten besnijden maar dat vond de dokter nog niet nodig.

(December 23, 2005)

Wat ik zelf bij mijn kindje goed vond werken tegen berg (en dat had ze heel erg veel)...

De anti-berg pads van Zwitsal. Ze zitten in een rond doosje. De pads zijn erg vet, en je ziet meteen het gewenste resultaat. De korstjes vliegen er vanaf.

Succes!

1-5 | 6-8