en ik nam mee....

Omdat er vaak onduidelijkheid bestaat over wat wél en wat niét kan op Ikkeben hebben we één en ander samengevat.


Op mijn 17e kwam ik erachter dat ik zwanger was. Lees maar gauw het verhaal, dan zul je zien dat niets onmogelijk is!

Liefs ellen


Op de verjaardag van haar zus Sofie op 16 juni 2010 is geboren onze prachtige Emily.


Brumtaart voor Kaspers 2e verjaardag

Het was weer reuze gezellig! Wat hebben wij ons prima vermaakt.

Hallo tienermoeders,

Ik ben een onderzoek begonnen over aangeboden tienermoederzorg versus
gewensde tienermoederzorg.

Sofie en Victor denken dat ik een foto van ze wil maken maar ondertussen film ik ze.

Mooie foto's van Sofie van 0 tot bijna 7 maanden

Welkom bezoeker!

Ikkeben:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan?
Wachtwoord vergeten?
Milieuvervuiling heeft schadelijk effect op ongeboren baby's
(December 19, 2001)
AMSTERDAM - Amerikaanse onderzoekers hebben aangetoond dat milieuvervuiling niet alleen een schadelijke invloed heeft op ouderen of kinderen, maar ook op ongeboren baby's. Dit meldt CNN maandag.

De Universiteit van CaliforniŽ en Los Angeles (de UCLA) toont met zijn studie naar milieueffecten aan dat vervuiling ook schadelijke effecten op de baby heeft als het nog in de buik van de moeder zit. Dit kan invloed hebben op de rest van zijn leven.

De onderzoekers hebben duizenden zwangere vrouwen in het gebied rond Los Angeles bestudeerd tussen 1987 en 1993. Hierbij werd een vergelijking gemaakt tussen vrouwen die in relatief schone en in verontreinigde gebieden wonen.

De wetenschappers kwamen tot de ontdekking dat de schade vooral optreedt gedurende de tweede maand van de zwangerschap, als de foetus de meeste van z'n organen en zijn gezichtsstructuur ontwikkelt. De vrouwen die uit de gebieden kwamen met de meeste ozon en koolmonoxide kregen drie keer zo vaak baby's met een hazenlip en aangetaste hartkleppen als de andere vrouwen.

Het onderzoek zal eind december gepubliceerd worden in het wetenschappelijk Amerikaans tijdschrift 'Journal of Epidemiology'. De resultaten zijn een antwoord op de vraag van de Amerikaanse Milieu-inspectie die om meer informatie vroeg omtrent het verband tussen milieuvervuiling en baby's. De Amerikaanse regering had onder president Clinton al voorgenomen de limieten voor de hoeveelheid milieuvervuiling aan te scherpen.

Bron www.NU.nl