Holland! (foto's van ons gastkind)


#1

Hier dan eindelijk een paar foto's van ons gastkind Vivien. Ze komt uit een kindertehuis in Hongarije, is 8,5 jaar en blijft 3 weken bij ons. Het is zowel voor haar als voor ons de eerste keer en het is tot nu toe erg leuk! Ook foto's van het vertrek.

P.S. De foto's staan om de één of andere reden érg "naar beneden". Dus effe scrollen met je muis :)

Zaterdag 26 juni. Hier kwam de tweede (en tevens laatste) bus aan met de kinderen uit Hongarije. Beide bussen werden begeleid door een muziekkorps. Heel feestelijk!


 

's avonds thuis eindelijk in bed! Vivien kijkt een beetje ernstig, maar ze was doodmoe van de ongelooflijk lange busreis (zo'n 20 uur) en alle indrukken.


 

De tweede dag! Vivien is helemaal wég van fietsen!


 

Lekker een ketting en twee armbandjes maken van kleine kraaltjes, samen met Cheyenne (die nét niet op de foto staat)


 

's avonds gingen we als verrassing naar mac Donalds. Een feest voor haar! Dat kent ze waarschijnlijk alleen van TV. Ze vond het echt fantastisch! (en wij trouwens ook door haar enthousiasme :) )


 

EEN PAAR NIEUWE FOTO'S. Gemaakt op maandag 5 juli in Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Vooral de speeltuin was het einde!!



 

Hier wisten we nog even niet hoe we zouden gaan staan voor de foto, haha!


 

 


Vandaag, 16 juli, moest Vivien helaas weer naar het kindertehuis in Hongarije. Hier staat ze vanuit de kantine van een groot bedrijf waar de kinderen zouden verzamelen, naar buiten te kijken, waar andere kinderen inmiddels ook aankwamen. De spullen werden al in de bus geladen.


"Ons" lieve meiske, dat eigenlijk helemaal niet terug wilde naar Hongarije. Ze heeft de hele tijd staan zwaaien (zowat bovenop dat andere meisje :) ) en handkusjes gegeven en met gebaren een hartje gevormd en "I love you" gezegd etc. etc. Ze staat op de foto trouwens boven de letter "H"


Daar gingen ze dan, luid toeterend.............Vivien zie je een beetje (weer boven die letter H). Wat is het nu STIL hier.......Tot december Viev!

 

Groetjes Bianca, mamma van Stephan


#2

ik vind het tof dat jullie een kind inhuis nemen, zo kunnen ze ook eens genieten van de warmte van een gezin!

Het ziet er ook zo een lief kind uit!

en hoe reageren  je kinderen?

december kwam ze terug is ze er al geweest?

echt tof!

groetjes.